Om oss

Vi startade med en enkel idé: att driva ett företag som verkligen gör livet bättre för andra. Vi har bara lyckats för att vi faktiskt brinner för detta.

Vårt team

Vårt team består av skickliga, erfarna och välutbildade vårdproffs.

Vi håller oss ajour om aktuella utbildningar inom verksamhetsområdet och ser till att personalen får den information och kompetensutveckling som krävs.

Vår värdegrund

Vår värdegrund är företagets ”hjärta” eller kärna som ska känneteckna våra möten med uppdragsgivare, kunder och personal. Edna Care & Service arbetar med en värdegrund med fokus på kontinuitet, flexibilitet, kvalitet, säkerhet, integritet och värdighet. Detta kan ni förvänta er av oss. Vi arbetar enligt våra hörnpelare som sammanfattas i arbetssättet KVIST.

Kvalitet

Vi är professionella och noggranna för att vi ser god kvalitet som en självklarhet. 

Värdighet

Vår personal har respekt för att de arbetar i ditt hem och vi utför insatser så att din värdighet stärks och möjliggör att du kan bo hemma så länge som möjligt.

Integritet

Hjälpen utförs med stor respekt för ditt självbestämmande och din personliga integritet.

Säkerhet

Vår personal har tystnadsplikt, id-kort för identifikation samt vi tar alltid utdrag ur belastningsregistret före anställning. 

Trygghet

Du får en kontaktperson som du alltid kan vända dig till, Vi arbetar med kontinuitet så att så få personer som möjligt utför din hemtjänst.